Πάρτε μια μικρή γεύση από το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things»

Η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» ήταν μια τεράστια επιτυχία για το Netflix. Η σειρά κατέγραψε 287 εκατομμύρια ώρες για την εβδομάδα 23 – 30 Μαΐου, βάζοντάς την κατευθείαν στο Νο. 1 και η συγκεκριμένη σεζόν κατάφερε να φτάσει Νο. 3 των αγγλόφωνων σειρών του Netflix όλων των εποχών,

stranger things

Το πρώτο μέρος της σεζόν έχει μια τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα η οποία θύμιζε έναν συνδυασμό «Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες» με «Hellraiser» αντί στις αγαπημένες ταινίες φαντασίας της Amblin. Τα αδέρφια Ντάφερ εξήγησαν αυτή την αλλαγή στον τόνο λέγοντας «τα παιδιά δεν είναι πλέον παιδιά. Είναι στο γυμνάσιο. Ξαφνικά, αυτό μας άνοιξε πολλές πόρτες. Μπορούμε να τους θέσουμε σε κίνδυνο που είναι πραγματικά τρομακτικό. Ο περισσότερος τρόμος προέρχεται από τους ανθρώπους στην ιστορία, το σκοτάδι σε όλους μας. Αυτή η σεζόν δεν είναι διαφορετική.»

Και στο Geeked Week του Netflix τα αδέρφια παρουσίασαν ένα μικρό teaser, το οποίο είναι το ίδιο που παίχτηκε μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της σεζόν, των δυο τελευταίων επεισοδίων της τέταρτης σεζόν τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα την 1η Ιουλίου και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Πηγή: flix.gr

(Visited 6 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top