Πατατάκια που πίνουμε

Η ιαπωνική εταιρεία Koike-ya δημιούργησε ένα καινούργιο σνακ που μας επιτρέπει να καταβροχθίσουμε ένα σακουλάκι πατατάκια χωρίς να κάνουμε τα δάχτυλά μας όλο στη λίγδα. Τα δάχτυλά μας και, κυρίως, το κινητό μας.

Με θάρρος και ευθύτητα, οι Ιάπωνες βάφτισαν το καινούργιο προϊόν «One Hand Chips»: τα πατατάκια στο σακουλάκι έχουν θρυμματιστεί εκ των προτέρων, έτσι ώστε να μπορούμε να χύσουμε όλο το περιεχόμενο στο ανοιχτό στόμα μας αντί να χώνουμε τα δάχτυλά μας μέσα στο σακουλάκι. Λακωνικός, αλλά ουσιαστικός, ένας πελάτης περιέγραψε την εμπειρία ως «μπορώ απλά να το πάρω και να το “κατεβάσω”».

Πάντως, η ιδέα των «πόσιμων» τσιπς έχει διχάσει τον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Πόσιμα τσιπς; Αυτά είναι τα νέα για τα οποία βρίσκομαι εδώ» τουίταρε μια Τζόσλιν Ντέιβις. «Genius. Πόσιμα τσιπς: τα προϊόντα που προφυλάσσουν το κινητό σου από τη λίγδα» τουίταρε η Ρενέτα Θουραϊρατνάμ. «Η ανθρωπότητα τέλειωσε» ήταν το τουίτ της Τζούλια Λιντάου ενώ ο Μπ. Τζέι Κέλι έγραψε στο δικό του τουίτ: «”Πόσιμα” τσιπς; Είναι μόνον ψίχουλα».

Πηγή: www.amna.gr

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top