“Ροζ” site δίνει έκπτωση στους βουλευτές

Βραζιλιάνικη διαδικτυακή υπηρεσία ερωτικών γνωριμιών προσφέρει στους βουλευτές της χώρας συνδρομή με γενναιόδωρη έκπτωση της τάξεως του 70% ώστε να “ξεδίνουν” διαδικτυακά αντί να σπέρνουν το χάος στο Κοινοβούλιο.

Προτάσσοντας την ανησυχία του για το πού οδεύει το πολιτικό κλίμα στη χώρα, ο διαδικτυακός τόπος γνωριμιών λέει ότι “αυτή η εκστρατεία έχει ως στόχο να ξεδίνουν οι βουλευτές και να σταματήσουν να τα κάνουν λίμπα” στη Βουλή.

Από την περασμένη Παρασκευή το Κοινοβούλιο της Βραζιλίας εξετάζει την πρόταση για την αποπομπή της προέδρου Ντίλμα Ρουσέφ.

imagebg

Η χώρα έχει βυθιστεί σε άνευ προηγούμενου πολιτική κρίση με αφορμή το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς με επίκεντρο την κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Petrobras. Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 34 βουλευτές και γερουσιαστές εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή.

Ο ιστότοπος, που επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν ραντεβού μεταξύ τους αλλά και να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, προσφέρει σε όλους τους βουλευτές που θα χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του έκπτωση 70%.

“Αρκεί να μας δώσουν τον αριθμό καταχώρισής τους στο Ανώτατο Εκλογοδικείο”, εξηγεί εκπρόσωπος του site.

D736_6_016_0004_600

(Visited 8 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top