Ποιος Σκότωσε τη Σάρα; – Δείτε το trailer της δεύτερης σεζόν

H νέα σειρά μυστηρίου του Netflix “Quem Matou Sara? / Who Killed Sara? / Ποιος Σκότωσε τη Σάρα;” τα πήγε πολύ καλά στην πλατφόρμα και το δίκτυο όχι μόνο αποφάσισε να την ανανεώσει 5 ημέρες μετά την κυκλοφορία της πρώτης σεζόν, αλλά ανακοίνωσε κιόλας ότι ο δεύτερος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου του 2021.

Στη δεύτερη σεζόν για να πάρει εκδίκηση, ο Άλεξ θα πρέπει να αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά της αδελφής του – και να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ την αληθινή Σάρα.

Who Killed Sara?

Δημιουργός της σειράς είναι ο José Ignacio Valenzuela, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του αρκετές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων οι La Hija Pródiga, Dama y Obrero, Marea Brava και Amor a domicilio.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους ηθοποιούς Diana Mercado Armenta και Juan Carlos Remolina, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και δεύτερη σεζόν εφόσον όλα πάνε καλά.

Η υπόθεση του Who Killed Sara?

Ο Άλεξ, καταδικασμένος για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, απελευθερώνεται μετά από 18 χρόνια φυλάκισης. Βγαίνοντας, το μόνο που θέλει είναι να πάρει εκδίκηση από τον Ροδόλφο Λαζκάνο, τον υπαίτιο για τον θάνατο για τον οποίο καταδικάστηκε. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν ο Άλεξ αναπτύσσει μια συναισθηματική σχέση με την Ελίσα, τη μικρότερη κόρη του Λαζκάνο, και ανακαλύπτει ότι ο Ροδόλφο είναι αθώος και ότι κάποιος άλλος, που κατάφερε επιδέξια να μείνει κρυμμένος, υπήρξε η αιτία για την ατίμωσή του.

Δείτε το trailer:

Πηγή: watchandchill.gr

(Visited 12 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top