Πωλείται η πολυτελής έπαυλη που έζησαν ως νιόπαντροι η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt είναι χωρισμένοι από τον Οκτώβριο του 2005 αλλά συνεχίζουν τα ονόματά τους να μπαίνουν συχνά δίπλα δίπλα σε δημοσιεύματα που αφορούν την επικαιρότητα. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η πώληση του σπιτιού που είχαν στο Beverly Hills. Πρόκειται για μια έπαυλη που η αξίας της είναι 44,5 εκατομμύρια δολάρια και στέγασε τα πρώτα χρόνια του έγγαμου βίου τους. Το ακίνητο ανήκε στο ζευγάρι από το 2001 μέχριο το 2006 όταν και πέρασε στα χέρια ενός στελέχου. Σήμερα είναι ξανά διαθέσιμο για υποψήφιους αγοραστές.

Το πρώην ζευγάρι  μετακόμισε στο συγκεκριμένο σπίτι μετά το γάμο τους στο Malibu έπειτα από μία ανακαίνιση τριών ετών. Στην 11.173 τετραγωνικών μέτρων έκταση, που κάποτε ονόμαζαν σπίτι, υπάρχουν 5 κρεβατοκάμαρες, 13 μπάνια, εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις και πολλά ακόμα. Χτίστηκε ααρχικά το 1934 από τον ηθοποιό Fredric March.

Να σημειώσουμε ότι η Jennifer Aniston είναι στο εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου του Marie Claire που κυκλοφορεί την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα. Διάβασε τι δήλωσε σχετικά με το The Morning Show στο οποίο πρωταγωνιστεί, πώς αισθάνθηκε όταν τελείωσαν τα γυρίσματα, αλλά και για το αν βγαίνει με κάποιον αυτή την εποχή.

Πηγή: www.marieclaire.gr

(Visited 51 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top