Αεροσυνοδός βγήκε από το αεροπλάνο με την τσουλήθρα επειδή βιαζόταν

Mια αεροσυνοδός της United Airlines χρησιμοποίησε την τσουλήθρα επείγουσας εκκένωσης του αεροσκάφους της αφού προσγειώθηκε στο Χιούστον προκειμένου να αποβιβαστεί από το Boeing 737-900 που ήταν γεμάτο επιβάτες, γνωστοποίησε σήμερα ένας αξιωματούχος της αεροπορικής εταιρείας.

“Εξ όσων γνωρίζουμε εκείνη χρησιμοποίησε την τσουλήθρα εσκεμμένα” επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου της United Airlines Τσάρλι Χόμπαρτ.

Σε ένα βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Χιούστον KPRC, η αεροσυνοδός ρίχνει την τσάντα της έξω από μια πόρτα που βρίσκεται πίσω από το πιλοτήριο και πέφτει στην τσουλήθρα. Κατόπιν παίρνει την τσάντα της και απομακρύνεται από το αεροσκάφος, που έχει προσγειωθεί.

flight attendant_b2

Σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του τηλεοπτικού δικτύου το αεροσκάφος απεικονίζεται ενώ βρίσκεται στην πύλη και η τσουλήθρα έχει κατέβει στην αντίθετη πλευρά της πύλης.

Η πτήση, με 159 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, είχε αναχωρήσει από το Σακραμέντο με κατεύθυνση το διεθνές αεροδρόμιο George Bush του Χιούστον.

Η αεροσυνοδός, τα στοιχεία της οποίας δεν έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της.

106374_1280x720

(Visited 56 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top