Συναυλία «The Sound Of 007» στο Royal Albert Hall

Οι Garbage και η Σίρλεϊ Μπάσι θα ερμηνεύσουν τραγούδια από ταινίες Τζέιμς Μποντ στη φιλανθρωπική συναυλία «The Sound Of 007» στο Royal Albert Hall το φθινόπωρο.

Η εκδήλωση «The Sound Of 007» είναι γιορτή για τα 60 χρόνια του franchise ταινιών Τζέιμς Μποντ στις 4 Οκτωβρίου.

Η ημερομηνία σηματοδοτεί την επέτειο της παγκόσμιας πρεμιέρας της πρώτης ταινίας 007, «Dr. No», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1962.

Στην εκδήλωση, την οποία επιμελείται ο πέντε φορές συνθέτης του Μποντ, Ντέιβιντ Άρνολντ, θα πάρουν μέρος καλλιτέχνες των soundtrack του Μποντ, όπως οι Garbage και Σίρλεϊ Μπάσι, καθώς και ειδικοί καλεσμένοι, όπως η Celeste, που θα ερμηνεύσουν τη δική τους διασκευή κλασικών θεματικών τραγουδιών της κινηματογραφικής σειράς. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύει η Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα Συναυλιών, υπό τη διεύθυνση του Νίκολας Ντοντ.

Οι Garbage πρόκειται να ερμηνεύσουν το «The World Is Not Enough», τραγούδι τους από την ομώνυμη ταινία του Μποντ του 1997, μαζί με την Μπάσι. «Μερικές φορές η ζωή είναι τόσο μαγική, δεν μπορώ να το πιστέψω» έγραψε στο Instagram η τραγουδίστρια των Garbage, Σίρλεϊ Μάνσον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Visited 2 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top