Η Sarlot Makkini φοράει μόνο μια…βεντάλια

Το περιοδικό GQ του Μεξικό, αναδεικνύει τη Sarlot Makkini σε ιδανικό pin-up για το μήνα στο τεύχος Φεβρουαρίου, και όλοι συμφωνούν ότι η νέα Kate Upton είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Charlotte-McKinney-Nude-GQ-Mexico-2016-Photoshoot02

Το κορίτσι από τη Φλόριντα έχει πέσει θύμα bullying στο σχολείο, και έχει δεχθεί επιθέσεις στο διαδίκτυο, γιατί είναι πολύ χυμώδης για τα γούστα των συντηρητικών.Ενώ έχει υπερασπιστεί τις καμπύλες και τις αναλογίες της απέναντι σε όσους πιστεύουν ότι τα μοντέλα πρέπει να είναι αδύνατα και λιγνά.

Charlotte-McKinney-Nude-GQ-Mexico-2016-Photoshoot06

Αισθησιακή, με την ποιότητα των pin-up μιας άλλης εποχής, η Makkini έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες, και υπερασπίζεται την εικόνα της προτάσσοντας το γέλιο. “Είμαι ένα αστείο κορίτσι”, είχε πει στο περιοδικό Galore λίγους μήνες πριν. “Δεν με ενδιαφέρει να είμαι απλώς το καυτό κορίτσι. Είμαι πραγματικά αστεία, μου αρέσει να γελάω, θα έλεγα ότι αυτό ακριβώς με χαρακτηρίζει”.Επίσης ανέφερε για τις στιγμές που οι τοξικοί χρήστες των social media την έκαναν να νοιώσει “άσχημη και χοντρή”.

Charlotte-McKinney-Nude-GQ-Mexico-2016-Photoshoot041

Φωτογραφημένη από το ντουέτο της εικόνας Hunter & Gatti, η 22χρονη ποζάρει σχεδόν γυμνή για ένα ακόμη εξώφυλλο, πριν κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη στην ταινία The Late Bloomer.

Η σχέση της με τον 42χρονο ηθοποιό Stephen Dorff δεν έχει επιβεβαιωθεί, γιατί η…βεντάλια κρύβει καλά τα μυστικά μιας pin-up εν τη γενέσει της.

1428820

(Visited 204 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top