Η Durex κυκλοφορεί εσώρουχο που… δονείται χρησιμοποιώντας το smartphone σας

Το Fundawear, λοιπόν, η πρώτη προσπάθεια της Durex στο χώρο των connected devices, είναι ένα εσώρουχο που δονείται, με τον έλεγχο της δόνησης να τον έχετε εσείς (ή όποιος άλλος επιθυμείτε εν πάσει περιπτώσει) με τη βοήθεια του smartphone σας. Η εταιρεία το προωθεί ως μία ιδανική λύση για εραστές από απόσταση, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί στο τέλος του θέματος.

Χρησιμοποιείτε, λοιπόν, το “έξυπνο” κινητό σας ως τηλεχειριστήριο (με τη βοήθεια σχετικής εφαρμογής) και κάπως έτσι “φτιάχνεστε” ή “φτιάχνετε” το σύντροφό σας σε ένα ερωτικό παιχνίδι με… τεχνολογική υποστήριξη.

durex-fundawear-iPhone-FSMdotCOM

Το Fundawear θα κυκλοφορήσει σύντομα σε ανδρική και γυναικεία έκδοση, με την… σελίδα στην Αυστραλία της Durex στο Facebook να αναζητεί τους πρώτους που θα μπουν σε πρόγραμμα δοκιμής του.

Μπορεί να μην είναι το πρώτο sex toy το οποίο αξιοποιεί τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, καθώς έχουμε δει κατά καιρούς αρκετά start-ups να δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κομμάτι, σίγουρα όμως πρόκειται για μία πρόταση της Durex που δύσκολα θα αφήσετε απαρατήρητη.

Durex-presents-Fundawear-the-future-of-foreplay-controlled-by-iPhone

(Visited 40 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top