Η πρώτη επίσημη αφίσα της «Wonder Woman»

Tο «Wonder Woman» είναι μία από τις νέες ταινίες που ετοίμασε η DC και θα μας απασχολήσουν το ερχόμενο διάστημα. Μετά το τέλος των γυρισμάτων και το επίσημο τρέιλερ, στη δημοσιότητα δόθηκε και η πρώτη επίσημη αφίσα για την ταινία.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής: Πριν γίνει η Wonder Woman, ήταν η Diana, η πριγκίπισσα των Αμαζόνων και εκπαιδευόταν να γίνει η απόλυτη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα νησί παράδοση που της παρείχε μεγάλη ασφάλεια, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος την προσέγγισε λέγοντας της ότι έξω στον κόσμο υπάρχει μια μεγάλη απειλή και μόνο εκείνη μπορεί να την αντιμετωπίσει. Έτσι λοιπόν συμμετέχοντας στον πόλεμο των… πόλεμων, η Diana ανακαλύπτει τις δυνάμεις της και το πεπρωμένο της.

Στην ταινία «Wonder Woman» πρωταγωνιστούν οι Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya, Connie Nielsen, Lucy Davis. H σκηνοθεσία είναι της Patty Jenkins, σε παραγωγή των Charles Roven, Zack Snyder και Deborah Snyder.

image.ashx29

(Visited 14 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top