Το Game of Thrones «σκοτώνει» το σε ξ

Καθηγητής του Game of Thrones υποστηρίζει ότι η ποιότητα της σε ξουαλικής ζωής των ζευγαριών έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό από το 1990 και επειδή παρακολουθούν ανελλιπώς τις αγαπημένες τους σειρές μέσω υπηρεσιών όπως το «Netflix»

Γιατί κάνουμε λιγότερο σε ξ; Για όλα φταίει το «Game of Thrones» και πιο συγκεκριμένα η υπηρεσία «Netflix», όπως επισημαίνει διακεκριμένος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους τα ζευγάρια στην Βρετανία κοντεύουν να ξεχάσουν τα ερωτικά παιχνίδια.
High-Sparrow-Lancel-Lannister-Trial-Sept-Baelor-Game-of-Thrones-Season-6


Οι Βρετανοί βάζουν σε δεύτερη ή καλύτερα σε τρίτη… μοίρα το σε ξ με το πέρασμα του χρόνου, όπως υποστηρίζει ο γνωστός καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, Ντέιβιντ Σπίγκελχάρτερ.

Για τον Βρετανό στατιστικολόγο, η ποιότητα της σε ξουαλικής ζωής των ζευγαριών έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό από το 1990 και γι΄αυτό φταίει ότι ότι παρακολουθούν ανελλιπώς τις αγαπημένες τους σειρές μέσω των υπηρεσιών που επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν τις σειρές όλης της σεζόν μέσα σ΄ένα βράδυ, όπως είναι η υπηρεσία «Netflix».

198938

Πρόκειται για μία υπηρεσία η οποία προσφέρει κατόπιν συνδρομής συγκεκριμένες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για να μπορεί να τις παρακολουθεί κανείς από όποια συσκευή επιθυμεί αρκεί να είναι συνδεδεμένος στο Ίντερνετ.

«Οι Βρετανοί ξεχνούν την σε ξουαλική τους ζωή γιατί παρακολουθούν με τις ώρες το Game of Thrones», επισημαίνει ο Ντέιβιντ Σπιγκελχάρτερ επιχειρώντας να περιγράψει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την καθημερινότητα ενός «φαν» της τηλεοπτικής αυτής σειράς.

3102894-game-of-thrones-daenerys

Όμως , σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», ο ισχυρισμός αυτός είναι αβάσιμος καθώς το «Game oh Thrones» ξεκίνησε να προβάλλεται στη Βρετανία το 2011 ενώ η λειτουργία της Netflix στη Βρετανία, ένα χρόνο αργότερα, το 2012. Το θέμα είναι πως, με βάση τις τελευταίες έρευνες του βρετανικού Ερευνητικού Κέντρου Σε ξουαλικότητας (Natsal), σε δείγμα πάνω από 45 χιλιάδες Βρετανούς (άνδρες και γυναίκες, ηλικίας έως 44 ετών), το σε ξ μειώνεται συνεχώς, τουλάχιστον στα κρεβάτια των Βρετανών.

Game_of_Thrones_S06_Still_4

Το 1990, ένας Βρετανός πολίτης έκανε σε ξ, κατά μέσο όρο, πέντε φορές το μήνα. Το 2000, οι Βρετανοί έκαναν σε ξ τέσσερις φορές το μήνα και το 2010 τρεις φορές. Αυτό σημαίνει ότι , το 2030, οι Βρετανοί θα έχουν ξεχάσει το σε ξ, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της Natsal.

jon-snow

«Με αυτούς τους ρυθμούς, μέχρι το 2030, τα ζευγάρια δεν θα έχουν καθόλου σε ξουαλική ζωή», υποστηρίζει ο Βρετανός επιστήμονας, Ντέιβιντ Σπίγκελχαρτερ. Τέλος, ο Βρετανός στατιστικολόγος ισχυρίζεται ότι, τα ζευγάρια που κάνουν πιο συχνά σε ξ, έχουν αυξημένες πιθανότητες να κάνουν αγόρια.

maxresdefault33

(Visited 10 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top