Ο Matt Leblanc με νευρικό κλονισμό μετά τα “Φιλαράκια”

Μπορεί ο Τζόι Τριμπιάνι, κατά κόσμο Matt Leblanc, να ήταν ο πλακατζής, ο λίγο χαζούλης και ο γκαφατζής από τα «Φιλαράκια» και να σκορπούσε κάθε εβδομάδα με τις ατάκες του άφθονο γέλιο, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν έτσι.

matt-leblanc-episode-1200x630

Ο Matt Leblanc έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής παίζοντας στην επιτυχημένη σειρά του NBC για περισσότερα από 230 επεισόδια, αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη και σημειώνοντας τεράστια επαγγελματική επιτυχία.Σε μία νέα αποκαλυπτική συνέντευξη ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά την ολοκλήρωση της σειράς το μόνο που ήθελε ήταν να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έξω από κάθε δραστηριότητα και όχι να κυνηγήσει μία θέση στη σκηνή του Χόλιγουντ.

15221939-standard

“Για χρόνια και χρόνια μετά βίας έβγαινα έξω από το σπίτι”, δήλωσε ο ηθοποιός στη εφημερίδα Mirror και πρόσθεσε: “Είχα καεί εντελώς. Δεν ήθελα να έχω ένα χρονοδιάγραμμα, δεν ήθελα να πηγαίνω πουθενά. Αυτό ήθελα να κάνω”.

leblanc-portrait_1798738b

Και συνέχισε λέγοντας οτι “ο ατζέντης μου ήταν απογοητευμένος. Οι περισσότεροι ηθοποιοί καλούν τους πράκτορές τους και τους λένε: “Τι συμβαίνει;”. Εγώ φώναζα τον δικό μου και του έλεγα: “Σε παρακαλώ να ξεχάσεις τον αριθμό του τηλεφώνου μου για μερικά χρόνια”. Ήταν μία πολύ σκοτεινή εποχή. Σχεδόν είχα υποστεί νευρικό κλονισμό”, δήλωσε ο 48χρονος ηθοποιός.

friends01

(Visited 24 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top