Το MTV λανσάρει νέο κανάλι αφιερωμένο στα 90s

Το MTV σχεδιάζει να κάνει rebranding στο κανάλι VH1 Classic ως MTV Classic την 1η Αυγούστου. Σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας το κανάλι θα επικεντρωθεί σε ένα «εκλεκτό μείγμα αγαπημένων σειρών και εκπομπών από την πλούσια ιστορία του MTV, με ιδιαίτερη έμφαση στη δεκαετία του 1990 και στις αρχές τις δεκαετίας του 2000«.

unplugged-600x400

Το MTV Classic θα προβάλλει τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές του MTV Unplugged, συμπεριλαμβανομένων επεισοδίων με τους Nirvana, Erykah Badu και Bob Dylan. Σε primetime θα παίζει δημοφιλείς σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως τα Beavis & Butt-head και Aeon Flux. Τα Σαββατοκύριακα θα προβάλλονται μαραθώνιοι σειρών όπως Real World και Laguna Beach.

178549

Η 1η Αυγούστου είναι πολύ σημαντική για το κανάλι του MTV, καθώς είναι ο επίσημος εορτασμός της έναρξης του καναλιού πριν από 35 χρόνια, δηλαδή τον Αύγουστο του 1981. Η 1η ώρα του καναλιού MTV Classic θα προβάλλει την πρώτη ώρα προγράμματος που προβλήθηκε ποτέ στην ιστορία του MTV, ως φόρο τιμής στο κανάλι. Μάλιστα, οι φαν θα έχουν τη δυνατότητα να συντονιστούν μέσω Facebook Live για να δουν την 1η εκείνη ώρα στη σελίδα του καναλιού στο Facebook.

maxresdefault1

(Visited 15 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top