Τα Muppets έπαιξαν σε… πραγματικό φεστιβάλ στο San Francisco!

Και εκεί που νομίσαμε ότι «τα είδαμε όλα» με την προχθεσινή εμφάνιση του Dio στο Wacken μέσω ολογράμματος, χθες μας περίμενε μία άλλη έκπληξη, αυτή τη φορά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τα Muppets και για την ακρίβεια το σχήμα Dr. Teeth and The Electric Mayhem, το οποίο απαρτίζουν οι Dr. Teeth, Floyd Pepper, Janice, Zoot, Lips, και φυσικά ο Animal, εμφανίστηκαν χθες για πρώτη φορά «ζωντανά» ενώπιον χιλιάδων ανθρώπων στο φεστιβάλ Outside Lands του San Francisco, ανάμεσα σε ονόματα όπως Radiohead, LCD Soundsystem, Lana Del Ray, Lionel Richie κ.α.

160808133959-01-muppet-band-outside-lands-festival-restricted-exlarge-169

Η… «μπάντα» έπαιξε διασκευές σε ένα σετ που διήρκησε σχεδόν μισή ώρα και ανάμεσα στα τραγούδια είχαν και σπαρταριστούς διαλόγους. «Στημένα» στη σκηνή όπως οι πραγματικοί ροκ σταρ, τα Muppets έπαιξαν τα «San Francisco» (The Mowgli’s), «Home» (Edward Sharpe and the Magnetic Zeros) και «Ophelia» (The Band). Tο σετ ολοκληρώθηκε με ανθρώπινη παρουσία, μία πολυμελή χορωδία που ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει με τα Muppets το «With a Little Help From My Friends» των Beatles.GettyImages-587164576

Ήδη σε ιστοσελίδες του εξωτερικού έχουν αρχίσει να συζητούνται τα ιδιότυπα αυτά live που δεν είναι ακριβώς… live. Τα Muppets, αν μη τί άλλο είναι πρωτότυπη ιδέα την οποία καρπώνεται το φεστιβάλ αυτό ως αποκλειστική. Από την άλλη, αρχίζει και τρομάζει το τί συναυλίες μας περιμένουν στο μέλλον αν αυτές γίνονται με ολογράμματα (Dio) και… κουκλάκια (Muppets).

muppets

(Visited 39 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top