Το γυμνό παρελθόν της Melania Trump

Η σοβαρή, δυστυχώς, πιθανότητα ο Donald Trump να είναι ο επόμενος Πλανητάρχης φέρνει στο προσκήνιο το “υπερόπλο” σύντροφό του, Melania Trump, η οποία άλλο που δεν ήθελε βασικά. Η 46χρονη Σλοβένα, πρώην μοντέλο δεν είναι δα και καμία άγνωστη, ειδικά στο αντρικό κοινό, αφού έχει ήδη επιδείξει ουκ ολίγες φορές τους λόγους που ο Donald τη διάλεξε για επίσημο ταίρι του το 2005.

810_nb4u

Στο κακό πάντα σενάριο που θα δούμε τον Trump στο Λευκό Οίκο, η Melania αυτομάτως γίνεται η πρώτη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που θα έχει ποζάρει γυμνή.

810-1_bjjt

Η μάνα του μικρότερο γιου Trump, με καταγωγή από τη Σεβνίτσα και πτυχίο Σχεδίου και Αρχιτεκονικής έχει κάνει ένα σκασμό φωτογραφήσεις σε όλα τα έγκριτα lifestyle περιοδικά του πλανήτη, προβάλλοντας πότε τα κάλλη της και πότε τη ζωάρα που απολαμβάνει χάρη στον άξεστο δισεκατομμυριούχο και 24 χρόνια μεγαλύτερο από εκείνη άντρα της.

melania-knauss-nude-photos-www_wzms

Στο γάμο τους, η Melania φορούσε νυφικό αξίας 100.000 δολαρίων. Τώρα το αν φταίει εκείνη που ο Donald χώρισε την Ivana, δεν γνωρίζουμε, αλλά ως σενάριο στέκει πολύ.

810-4_hhgy

Στο μεταξύ κάνει και κάτι αγαθοεργίες για να δικαιολογεί την ύπαρξή της, τύπου πρέσβειρα καλής θέλησης του Ερυθρού Σταυρού. “Είναι δημοφιλής, είναι λαμπρή, είναι μια υπέροχη γυναίκα”, λέει με καμάρι ο Trump κι εκείνη ανταποδίδει με “Θα κάνω ό,τι μπορώ για να στηρίξω τον άντρα μου”.

landscape-1451924379-hbz-melania-trump-00-index_b17f

(Visited 45 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top