Το «Avatar» ξανά στην κορυφή του παγκόσμιου box office

Τον Απρίλιο του 2019 το μεγαθήριο της Marvel, οι «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη», είχαν καταφέρει το ακατόρθωτο: να ξεπεράσουν εισπρακτικά το «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον, το οποίο κρατούσε τα σκήπτρα ως τότε με 2.789,7 δισεκατομμύρια δολάρια, και να ανεβούν στην κορυφή του παγκόσμιου box office με συνολικά έσοδα 2.790,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ομως η χαρά τόσο των φαν της ταινίας όσο και του Marvel Studios κράτησε κάτι λιγότερο από 2 χρόνια, μιας και την Παρασκευή που μας πέρασε το «Avatar» επέστρεψε στους κινηματογράφους στην Κίνα και ανέβασε τα έσοδά του κατά 3.5 εκατομμύρια δολάρια ανεβάζοντας το και πάλι στην κορυφή με 2.792,6 δισεκατομμύρια.

avatar 607

«Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το ορόσημο, αλλά ο Τζιμ κι εγώ είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι που η ταινία βγήκε και πάλι στις αίθουσες κατά την διάρκεια αυτών των πρωτοφανών συνθηκών και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Κινέζους φανς μας για την υποστήριξή τους. Δουλεύουμε σκληρά πάνω στις νέες ταινίες “Avatar” και ανυπομονούμε να μοιραστούμε την συνέχεια αυτής της επικής ιστορίας μέσα στα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας Τζον Λαντάου.

Από την πλευρά της η Marvel και τα αδέρφια Ρούσο χαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο την επιστροφή του «Avatar» στην κορυφή του παγκόσμιου box office.

Πηγή: flix.gr

(Visited 13 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top