«Το να κάνεις κάτι σπουδαίο είναι υπερτιμημένο…» Η Κέιτ Γουίνσλετ στο πρώτο trailer του «Mare of Easttown» τα λέει όλα με τα μάτια

Σε μια μακριά, υπέροχη πορεία τηλεοπτικών σειρών με μια δυναμική, κατεστραμμένη αστυνομικίνα στο επίκεντρο μιας μικρής πόλης (από το «Broadchurch» ως το «Top of the Lake»), το «Mare of Easttown» έρχεται να δώσει ατμόσφαιρα στην τηλεοπτική μας άνοιξη.

Η Μερ Σίαν (Κέιτ Γουίνσλετ) είναι αστυνομικός στο Ισταουν, μια μικρή πόλη της Πενσιλβάνια. Ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα τραύματα του δικού της παρελθόντος, την απώλεια του πατέρα της, την προβληματική σχέση με τη μητέρα της, αναλαμβάνει να διερευνήσει τη δολοφονία ενός κοριτσιού. Τη διαδρομή της συνοδεύει ή διακόπτει ο Ρίτσαρντ Ράιαν του Γκάι Πιρς, ένας εξίσου κατεστραμμένος μπαρόβιος με γοητευτική αύρα και πολλές, επικίνδυνες ερωτήσεις. Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία της Γουίνσλετ με τον Πιρς, μετά τη «Mildred Pierce» του Τοντ Χέινς, όπου έχτισαν ένα εκρηκτικό, σκοτεινό ζευγάρι.

Το «Mare of Easttown», με επτά επεισόδια στην πρώτη σεζόν του, έρχεται από το HBO στις 18 Απριλίου. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και σημειώστε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας.

Πηγή: flix.gr

(Visited 15 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top