Αφιέρωμα Συναυλία από το NBC προν τιμήν του Tony Bennett με τη συμμετοχή μεγάλων star

Ειδική συναυλία για τα 90 χρόνια του Tony Bennett, θα πραγματοποιήσει το NBC. Και σε αυτή θα συμμετέχουν πολλοί και γνωστοί καλλιτέχνες συμπεριλαμβανομένου τους: Lady Gaga, Stevie Wonder, Aretha Franklin κ.α.

“Ο Tony Bennett γιορτάζει τα 90: Τα καλύτερα ακόμα δεν έχουν έρθει», έτσι θα ονομάζεται η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Ladt Gaga and Tony Bennett Great Performances: "Cheek to Cheek" Rose Theater, Jazz at Lincoln Center, July 28th, 2014

Προβλέπεται επίσης τραγούδια του Tony Bennett να ερμηνεύσουν οι: Andrea Bocelli, Michael Bublé, Billy Joel, Elton John, Diana Krall, Κ.ϋ. lang και Rufus Wainwright. Guest εμφανίσεις επίσης θα κάνουν οι: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Kevin Spacey, John Travolta, Bruce Willis κ.α.

“Από τη στιγμή που γιόρτασε τα 80ά γενέθλια του Tony στο NBC, ήταν αυτονόητο ότι θα πρέπει, επίσης, να αποτίσουμε φόρο τιμής και στα 90α του γενέθλεια. Ο Tony είναι πραγματικό ορόσημο, και ο μεγαλύτερος εν ζωή τραγουδιστής της pop μουσικής “, δήλωσε ο Robert Greenblatt, πρόεδρος στο NBC Entertainment. “Χρόνια πολλά, Tony , τα επιτεύγματά σου είναι επικά, και η φωνή σου είναι το soundtrack τεσσάρων γενεών “.

1066719-29-Stevie-Wonder-Tony-Bennett-billboard-music-awards-2006-617-409

«Αύριο γίνομαι 90 και αισθάνομαι σαν μόλις να ξεκίνησα να ζω την κάθε μου μέρα», δήλωσε ο Bennett. Έχω αγαπήσει αυτή την επαφή με τον κόσμο, και να μοιράζομαι με το κοινό τις μουσικές μου. Είμαι πολύ συγκινημένος που στον “αέρα” του το δίκτυο NBC θα έχει ένα ειδικό αφιέρωμα προς τιμήν των γενεθλίων μου, και θα συμμετέχουν όλοι αυτοί οι θαυμάσιοι καλλιτέχνες που στο παρελθόν έχω συνεργαστεί μαζί τους”.

Aretha+Franklin+Tony+Bennett+85th+Birthday+_TuffS5zrjSl

(Visited 24 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top