Τζένιφερ Λόπεζ: Ολόγυμνη με φτερά αγγέλου στο νέο της βίντεο κλιπ «In the Morning»

Έναν ακόμη ύμνο στον αισθησιασμό και μια ωδή στη γυναικεία σεξουαλικότητα αποτελεί το νέο βίντεο κλιπ της Τζένιφερ Λόπεζ.

Η 51χρονη Λατίνα σταρ δεν άφησε τους θαυμαστές της και ιδιαίτερα το φιλοθεάμον ανδρικό κοινό παραπονεμένο, καθώς για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους και με το… παραπάνω.

Για την ακρίβεια, όχι απλά με λιγότερα, αλλά με καθόλου ρούχα, αφού στο νέο της βίντεο κλιπ «In the Morning» εμφανίζεται φορώντας μόνο τα… φτερά της!

Το καλοσμιλεμένο και σχεδόν αψεγάδιαστο σώμα της «μαγνητίζει» τα βλέμματα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους fans της να ανοίξουν τα φτερά τους.

«Αυτό το κορίτσι πέφτει σε μια σχέση, και βυθίζεται στο νερό, έτσι αποκτά ουρά γοργόνας. Και σιγά-σιγά, αρχίζει να μεγαλώνει τα φτερά της, για να μπορέσει να απομακρυνθεί από τη σχέση» εξηγεί η Τζένιφερ Λόπεζ για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, όπου σε μία άλλη σκηνή εμφανίζεται με καρέ ξανθιά περούκα και μια λευκή τουαλέτα από επιδέσμους, σε styling του Rob Zangardi.

«Υπάρχουν πολλοί συμβολισμοί στο βίντεο. Αυτό το τραγούδι μιλάει για την απαίτηση να σε μεταχειρίζονται με τον σωστό τρόπο σε μια σχέση» προσθέτει.

Γι’ αυτό μάλιστα η συμβουλή της, όπως έγραψε στο Instagram, είναι: «Δεν μπορείτε να αλλάξετε κανέναν άλλο… μπορείτε να αλλάξετε μόνοι σας!!! Ανοίξτε τα φτερά σας και απομακρυνθείτε από οποιονδήποτε ή οτιδήποτε δεν αξίζει πραγματικά όλα όσα έχετε προσφέρει».

Πηγή: https://sputniknews.gr/

(Visited 35 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
0Shares
Scroll to top